Program

7. oktober 2025

Tidspunkt
9:00
Udlevering af keyhangers. Morgenmad, kaffe og te.
Tidspunkt
9:30
Velkommen til Digital Day!
Den Digitale Forretning skaber mere effektivitet.
Tidspunkt
10:00
Hvordan kan branchen blive mere effektiv og resultatorienteret med vækststrategi og internationalisering som perspektiv.
Tidspunkt
10:30
Sådan skaber vi en effektiv forretning på tværs af lokationer: Forecasting og lønprocent.
Tidspunkt
11:00
Indkøbs- og lagerstyring – fra excel-ark til automatiserede processer. Perspektiver på automatiserede processer og AI. Fremtidens Operations.
Tidspunkt
11:30
Interview. Hvordan har det været at drive restauration igennem tiden? Hvilke udfordringer og muligheder, og hvilket perspektiv giver det på nutidens restaurantdrift? Hvordan spiller ny teknologi og systemer ind, og hvordan har denne udvikling været over tid?
Tidspunkt
12:00
Hvordan AI og E-learning kan reducere omkostninger og mindske fejl i restaurationsbranchen.
Tidspunkt
12:30
Frokost
Frokost hos naboen, Himitsu Ramen. Efterfølgende kaffe, te, kage og networking i foyerområdet.
Tidspunkt
13:15
Introduktion til fremtidens restaurationsdrift. Potentialer, muligheder og dilemmaer.
Cases og eksempler på, hvordan restaurationsbranchen kan bruge AI uden at miste det menneskelige aspekt.
Tidspunkt
13:45
Paneldebat: Fremtidens Hospitality
Hvordan driftes fremtidens restaurant for at sikre god rentabilitet og vækst? Hvordan spiller ny teknologi ind, og hvordan kan den bruges intelligent til at øge effektiviteten?
Tidspunkt
14:25
Afrunding på Digital Day! Tak for i dag.