Et tilbageblik på

Digital Day 2023

Direkte fra København kunne over 24 eksperter fortælle om, hvordan og hvorfor digitalisering i hotel- og restaurationsbranchen bliver en stadig vigtigere konkurrenceparameter. Med personlige fortællinger gav de indsigt i, hvordan du kan arbejde med data for at forbedre din forretning, gæsteoplevelse og medarbejdertrivsel
Digital Day afholdes af OnlinePOS A/S
Læs mere om OnlinePOS her

Vi er her for at dele viden og erfaringer fra hotel- og restaurationsbranchen

Billede af Malthe, CTO hos GRØD
Det var vigtigt for os, at dataene blev repræsenteret, så vores medarbejdere, butikschefer og ungarbejdere kunne forstå disse data.
Malthe, Grød
Billede af Christian, Stifter af Jagger og Otto Pizza
Vi satte ret hurtigt ind på at udvikle et digitalt univers, som vi kunne tage ansvar for, og hvor vi kunne have vores DNA og kunderejse fortalt og fortolket i vores eget univers - fra du ser vores annonce eller downloader vores app, til maden bliver leveret.
Christian, Jagger og Otto Pizza
Profilbillede af Bjarke, der er direktør i Norrlyst-koncernen
Vi laver mange tiltag for at optimere belægningsgraden og omsætningen, og det er i bund og grund yield management for mig. Det, vi nok har gjort anderledes end mange andre, er at digitalisere det og optimere det så hårdt, at vores normale belægningsgrad ligger på omkring 85%.
Bjarke, Norrlyst
Profilbillede af Christian Villum, der er direktør i Sprængfarlig
I projektet 'Comeback 2023' prøvede vi at bygge et datadashboard som en prototype. Altså en mulighed for at tage en masse datakilder fra forskellige steder, køre dem sammen og derfra prøve at finde nogle mønstre, som man ikke ville kunne se, hvis man kiggede på hver enkelt datastrøm.
Christian, Sprængfarlig
Profilbillede af Peter Thygesen, Direktør hos Dinnerbooking
Dedikeret til digitalisering af restaurantbranchen. Digital Day 2023 er mere end bare en begivenhed, det er vores chance for at forene, dele, tackle udfordringer og forme den digitale vej fremad.
Peter, DinnerBooking
Profilbillede af Peter Bodskov, Direktør hos MyLoyal
På Digital Day 2023 er vi ikke kun her for at tale om digitalisering og brugen af data i restaurantbranchen, men også for at dele viden, få nye indsigter og lære, hvordan vi bedst kan navigere gennem det digitale landskab sammen.
Peter, MyLoyal

Hovedscenen

Christian Villum - Keynote Speaker
Sprængfarlig
Christian Villum fortæller om hvor branchen står i dag, og hvor den er på vej hen?
Hent præsentationen her
Morten Tranholm og Lars Hylby
Pico Pizza og Itelligence Nordic
Lars Hylby og Morten Tranholm giver os et indblik i projektet "Datadeling mellem restauranter - Comeback 23".
Malthe Milthers
GRØD
Malthe, der er CTO hos Grød, fortæller om deres brug af data.
Bjarke Just Nielsen
Norrlyst-koncernen
Bjarke, direktør hos Norrlyst-koncernen, fortæller om deres brug af data.
Christian Brandt
Jaggers og Otto Pizza
Christian, direktør hos Jagger og Otto Pizza, fortæller om deres brug af data.
Rasmus Sørensen
Dansk Kyst- og Naturturisme
Rasmus, innovationschef hos Dansk Kyst- og Naturturisme, vil give os et indblik i deres digitale projekt - 'Turismeplatformen'. Platformen er grundlaget for 'Datadeling i mellem Restauranter-projektet'.
Hent præsentationen her
Henrik Lundgaard Sedenmark
Dansk Erhverv
Henrik Lundgaard Sedenmark er ekspert i betalinger. Vi dykker ned i betalingsmarkedet netop nu, kigger på betalingsdata og fremtidens betalingsmuligheder.
Hent præsentationen her

Paneldebatter

En paneldebat om temperaturen på branchen netop nu: Hvor er branchen henne digitalt? Hvordan kan branchen blive mere digital minded? Hvordan kan branchen lære af andre brancher?
Pandeldebat om hvad brancheorganisationerne gør for den digitale omstilling? Hvordan kan brancheorganisationerne støtte den digitale omstilling? Hvordan kan vi hjælpe hinanden i fællesskab? Og sidst, hvilket fremtidige muligheder har man som restauratør.